ACTUALITAT

Acció Estudiantil dóna suport a les concentracions de la CUP en protesta per les sentències del Tribunal Suprem

22 de des. 2010

Les concentracions convocades per la CUP avui davant l'ajuntament de Barcelona a les 20, i demà a la mateixa hora a la resta, recolzades per Acció Estudiantil

Concentracions:

Dimecres 22 de desembre, 20h, Plaça Sant Jaume de Barcelona
Dijous 23 de desembre, 20h, davant dels ajuntaments del Països Catalans

Acció Estudiantil dóna ple suport al següent comunicat de les CUP i a les accions proposades:


"Les tres sentències del Tribunal Suprem espanyol publicades aquest migdia són un atac contra el poble català, la seva llengua i contra el seu sistema educatiu.

La decisió que obliga la Generalitat a fer servir el castellà com a llengua vehicular a les escoles suposa un greu i perillós retrocés democràtic. És una agressió sense precedents, després de més de 30 anys treballant, amb totes les mancances que imposa l'actual marc jurídic i polític, per a la immersió lingüística i dotar la llengua catalana de l’espai, el respecte i el paper que mereix.

Davant de fets com aquests no podem romandre de braços creuats. És per això que la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) convoca tota la ciutadania a denunciar novament la imposició dels tribunals espanyols, i reivindicar la independència dels Països Catalans com l'única possibilitat per decidir lliurement el nostre futur, i la forma d'organitzar la nostra societat, incloent el nostre sistema educatiu.

Per aquests motius, convoquem una concentració avui a les 20 hores a la Plaça de Sant Jaume de Barcelona.

De la mateixa manera, cridem també a convocar concentracions a la resta d’ajuntaments dels Països Catalans demà dijous 23 de desembre a les 20 hores."


Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda