ACTUALITAT

8 organitzacions juvenils s'uneixen per defensar el SÍ a les consultes sota la plataforma 'Jove Decideix'

28 de febr. 2010

El passat dijous 25 de febrer de 2010, en una roda de premsa a la seu d'Òmnium Cultural, s'ha presentat públicament la plataforma d'organitzacións juvenils pel sí a la independència 'Jove Decideix'.

Les vuit entitats impulsores (JERC, JNC, FNEC, JEN, DONA, L'Armari, Estudiants en Acció i l'Espai Jove de la Intersindical) han fet públic el manifest "Jove Decideix - Jovent per la independència" en que es defensa la necessitat que les diverses organitzacions juvenils del país sumin forces en un sentit molt clar: defensar el sí en els referèndums sobre la independència des d'una òptica juvenil, buscant la màxima mobilització del jovent català vers el vot afirmatiu i explicant els beneficis que comporta per al jovent català la independència del país.

L'acte ha contat amb la presència de representants de les diverses entitats: Gerard Coca, (Portaveu Nacional de les JERC) , Gerard Figueras (President de la JNC), Antoni Trobat (representant de JEN) , Aitor Pérez (Secretari General de la FNEC) i Bruno Díaz (Secretari d'Estudiants en Acció).

Coca ha destacat que la plataforma naixia amb "la voluntat de sumar esforços i mobilitzar al jovent català a participar activament en el procés de consultes, i a fer-ho defensant el sí", Figueras ha afegit que "la presentació d'avui és un primer pas, però la voluntat és seguir sumant organitzacions i joves individuals per tal que aquest sigui un espai com més ampli millor". La resta de representants també s'han compromès a treballar des dels seus diversos espais per tal d'enfortir Jove Decideix i poder-hi sumar el màxim nombre de joves i organitzacions.

Agnès Russiñol, presidenta del CNJC, ha intervingut en l'acte per animar als joves a participar en les consultes, independentment de la opció que defensin, ja que és participant com els joves es converteixen en adults protagonistes i responsables de les seves pròpies condicions de vida.

En l'acte també s'ha presentat la web de la plataforma (www.jovedecideix.cat), els diversos canals 2.0 i també un cartell animant al vot afirmatiu en les consultes del proper diumenge 28.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda