ACTUALITAT

Estudiants en Acció s'adhereix a Barcelona Decideix

16 de set. 2009


El passat 13 de setembre, Arenys de Mur celebrà la primera consulta popular sobre la independència. La iniciativa, sorgida de la societat civil, fou una mostra de civisme i un excel·lent exemple de democràcia directa, malgrat les amenaces antidemocràtiques.

L'esperit d'Arenys de Munt s'ha estès com una taca d'oli, i el proper 13 de desembre més de 160 municipis celebraran les seves respectives consultes sobre la independència de Catalunya. Aquesta onada tindrà continuïtat en com a mínim dues onades de consultes més, el 28 de febrer i el 25 d'abril de 2010, on està previst el referèndum a Barcelona.

Des d'Estudiants en Acció donem ple suport a aquest moviment civil d'aprofundiment democràtic. Com a catalans i demòcrates, ens felicitem
que es puguin celebrar aquests exemples de democràcia directa i que la ciutadania es pugui pronunciar, sense embuts, sobre la independència del nostre país. Farem tot allò que estigui a les nostres mans per tal de fomentar la participació dels estudiants en les consultes populars, tant a les universitats com els instituts, doncs en les consultes hi podem votar els i les joves a partir de 16 anys d'edat.

Si vols organitzar una xerrada sobre les consultes populars al teu institut o la teva facultat, nosaltres t'ajudem! Contacta amb nosaltres a estudiants@estudiantsenaccio.cat

Endavant amb les consultes!

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda