ACTUALITAT

Participem en l'Escola de Formació de l'UPEC

19 de maig 2009

El cap de setmana del 16 i 17 de maig, representats d'Estudiants en Acció vam assistir a la Trobada de Dirigents organitzada per la Universitat Progressista d'Estiu de Catalunya, juntament amb companyes i companys del Moviment Laic i Progressista, dels Joves d'EUiA, de les JEV, de la JSC, d'Acció Jove, de la Joventut Comunista i de l'AEP.

Des d'Estudiants en Acció en fem una valoració positiva. En general, el nivell teòric de les xerrades va ésser molt bo, i vam tenir l'oportunitat d'aprofundir sobre les arrels històriques de l'esquerra catalana, el pensament de Gramci, l'herència del Maig del 68 o la relació entre l'esquerra i la maçoneria.

La importància d'aquests espais, però, es troba en la possibilitat d'intercanviar opinions amb d'altres entitats amb qui compartim, malgrat algunes diferències evidents, uns determinats valors, característics de les esquerres catalanes. Trobades com aquestes permeten subratllar els punts d'acord, a més d'afavorir que els quadres de les entitats es coneguin personalment entre sí.

Des d'Estudiants en Acció continuarem apostant per l'enfortiment del teixit associatiu català, participant en tots aquells marcs destinats a sumar i buscar postures de consens.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda