ACTUALITAT

L'Elisenda Paluzié, la nostra degana

29 de març 2009

El passat 27 de febrer l'Elisenda Paluzie va prendre possessió com a primera degana de la facultat d'Economia i Empresa, la més gran del país, ja que compta amb 13.000 estudiants.

L'Elisenda va aconseguir 22 vots de membres de la Junta i l'altre candidata, la professora Rosa Nonell en va aconseguir 20. La decisió d'Estudiants en Acció de donar-li suport va ser, doncs, decisiva, al aportar els 4 vots que necessitava per esdevenir degana.

Aquest suport, però, no fou perquè sí: Estudiants en Acció vam recolzar l'Elisenda perquè creiem en ella i el seu projecte  i perquè està disposada a donar un impuls a la Facultat: fomentant la participació estudiantil, creant un vicedeganat d'estudiants i reforçant-lo amb una comissió de seguiment amb la participació d'estudiants; implementant les bones pràctiques del Pla d'Acció Tutorial de Ciències Empresarials a la resta d'ensenyaments de la Facultat i evitant que l'edifici d'Empresarials quedi com un simple edifici de serveis.

L'Elisenda també va ser l'opció d'Estudiants en Acció per el seu compromís amb la llengua del país; per tal que sempre hi hagi com a mínim un grup en llengua catalana i per fer efectiu el dret de seguretat lingüística, incloent la pregunta sobre la llengua de la docència en les enquestes dirigides als i les estudiants, així com garantint que els exàmens estiguin, com a mínim, en català.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda