ACTUALITAT

Estudiants en Acció, entitat de ple dret del CNJC

30 de març 2009

En la XXXI Assemblea General Ordinària del Consell Nacional de la Joventut de Catalunya, celebrada aquest cap de setmana passat, Estudiants en Acció vam ser-hi admesos com a membres de ple dret.

La nostra candidatura, que havia recollit més avals dels que eren necessaris per a presentar-se, va ésser acceptada en l'espai de trobada, coordinació i diàleg per excel·lència de les entitats juvenils de Catalunya per una còmoda majoria (22 vots a favor, 5 abstencions i només un en contra).

D'aquesta manera, les entitats reconeixien la tasca d'Estudiants en Acció que, en els darrers dos anys, ha participat com a entitat col·laboradora i observadora en els diferents àmbits del Consell Nacional juntament amb la resta de sindicats d'estudiants i treballadors/es, que foren els que avalaren majoritariament la nostra admissió.

Aquest ingrés reafirma la consolidació de la proposta d'Estudiants en Acció, al mateix temps que enriqueix l'àmbit de sindicals del mateix Consell Nacional, que compta, des d'aquest dissabte,  amb set entitats. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda