ACTUALITAT

Davant de l'EEES, informació

26 de març 2009

La facultat d’Economia i Empresa de la UB organitza una sèrie de jornades informatives sobre Bolonya i la implantació dels nous graus. La primera s’ha celebrat  el 25 de març a l’Aula Magna i hi han participat Elisenda Paluzie (degana), Màrius Domínguez (vice-degà Acadèmic), Jordi Mundó (professor del departament de Teoria sociològica), Ernest Pons (cap de l’oficina de Convergència Europea de la UB) i un representant de cada un dels sindicats d’estudiants presents a la facultat (Estudiants en Acció, AEP, SEPC, FNEC). 

Si ha tractat els temes que més preocupen els i les esudiants: des dels preus dels màsters fins als problemes derivats de la implantació de l’avaluació continuada, i ha servit per donar una visió global de la situació, i per posar al descobert la falsedat de diversos discursos, allunyats de la realitat actual.

Des de Estudiants en Acció pensem que aquesta és una bona eina per debatre dins la universitat. Creiem que propostes haurien de servir  d’exemple per a la resta de facultats del país: només des del diàleg i la cooperació de tota la comunitat universitària podrem superar l’examen de l’adaptació a l’EEES amb bona nota. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda