ACTUALITAT

Eleccions a rector UPF. Trobada amb el candidat a rector

20 de febr. 2009

Aquest matí dos membres d’Estudiants en Acció - UPF s’han reunit amb l’únic candidat a rector per a les eleccions que es celebraran el proper 26 de febrer, Josep Joan Moreso. La trobada s’ha fet al rectorat de la UPF, i ha tingut una durada d’una hora.

Durant una reunió distesa, Estudiants ha volgut mostrar les principals preocupacions dels estudiants respecte la UPF actual i la del futur. La participació dels estudiants a la universitat ha estat un dels principals temes de la reunió. Estudiants en Acció ha demanat al candidat que reforci els òrgans formals i informals de participació actuals, especialment el paper dels sindicats i el Consell d’Estudiants de la UPF. D’altra banda, també s’ha emplaçat a buscar nous mecanismes de participació, com les consultes populars.

Estudiants també s’ha preocupat pels nombrosos problemes de la Facultat de Ciències de Salut i de la Vida i la nova Facultat de Comunicació, i ha emplaçat a Moreso i el seu equip a solucionar-los amb celeritat i informar de la situació actual i dels progressos amb assiduïtat i de forma detallada als estudiants. 

Un altre dels temes que s’han tractat són els fets ocorreguts el passat dijous i divendres a la Facultat de Comunicació. En aquest sentit Estudiants ha volgut sentir en boca del candidat la seva explicació dels fets i la justificació de l’actuació dels Mossos. Estudiants ha emplaçat a Moreso a trobar vies de diàleg per a solucionar les desavinences entre estudiants i les institucions universitàries.

Una hora no és temps suficient per a parlar de tots els problemes de la UPF i buscar-ne les solucions. És per això que totes dues parts han acordat mantenir un diàleg constant i fluïd  durant els propers anys. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda