ACTUALITAT

Estudiants en Acció es reuneix amb el nou vicerector de comunitat educativa de la UPF

3 de des. 2008


Ahir, 2 de desembre, una delegació d’Estudiants en Acció ha mantingut una reunió de 90 minuts amb el recentment nomenat vicerector de comunitat universitària, Josep Fargas. L’objectiu de la reunió era realitzar les presentacions pertinents, així com traslladar les principals demandes dels estudiants de la UPF.

En un ambient cordial i distès, Estudiants ha volgut posar damunt de la taula les millores prioritàries que s’haurien de produir a la UPF. Pel que fa a infraestructures, ha demanat corregir la manca d’ordinadors i d’espais per a treball amb grup, així com una major racionalització pel que fa als usos dels espais de la universitat. En aquest sentit i davant de l’adveniment dels exàmens, s’ha demanat la disposició d’aules  per tal que els estudiants puguin estudiar.

D’altra banda, els estudiants han volgut una millor política informativa de la UPF. Una millora en la informació del calendari d’exàmens, la informació per als estudiants de qui són els seus representants als diferents òrgans de govern i la possibilitat de contactar amb ells o una millor i més imparcial informació sobre la implementació del procés de Bolonya a la UPF.

A banda de totes les problemàtiques que puguin ser solucionades per part de la universitat, Estudiants en Acció ha demanat a l’equip de govern de la UPF que denunciï públicament de forma conjunta amb les altres universitats catalanes l’insuficient finançament que reben per part de l’estat i unir-se a les demandes de la societat civil i política catalana en la reivindicació d’un nou sistema de finançament just per a Catalunya, l’assoliment del qual és clau per al futur de les universitats catalanes. A aquesta reivindicació s’hi hauria d’unir l’exigència d’una vegada per totes del traspàs de les beques a la Generalitat de Catalunya.

En finalitzar la reunió, el vicerector ha dit que prenia nota de les demandes dels estudiants i que provaria de solucionar-les. Ambdues parts s’han emplaçat a mantenir el contacte i anar fent el seguiment de les problemàtiques dels estudiants a la universitat.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda