ACTUALITAT

Valoració manifestació 13-O per un ensenyament públic, català i de qualitat

17 de nov. 2008


Estudiants en Acció es congratulen de l'èxit de la manifestació del passat 13 de novembre a favor d'un ensenyament català públic i de qualitat. L'assistència massiva, malgrat la indiferència – si no dels atacs- de bona part de la premsa ha demostrat, com el passat febrer, que la comunitat educativa no vol aquesta llei. 


Estudiants en Acció estan especialment satisfets pel caràcter unitari de la convocatòria, que ha unit darrera d'una mateixa pancarta els principals sindicats d'estudiants i de professorat del Principat, mostrant que totes i tots sabem deixar de banda les nostres diferència per treballar per l'educació pública. Per aquest motiu, des d'Estudiants en Acció, es lamenta profundament que determinats sindicats que es defineixen com a progressistes hagin preferit restar al marge d'aquesta convocatòria per tal de no importunar algun dels partits del Govern. 

Ara, però, cal seguir treballant: Estudiants en Acció es compromet a defensar un millor model educatiu per al Principat i el conjunt dels Països Catalans allí on calgui i, en breu, farem arribar les nostres opinions a tots els grups parlamentaris.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda