ACTUALITAT

Marta Galceran, nova representant a la junta de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la UPF

21 de nov. 2008

El passat dijous 30 d’octubre de 2008, s’han celebrat eleccions als representants a la la junta de la Facultat de Ciències Polítiques i Socials de la Universitat Pompeu Fabra. Per aquestes eleccions, Estudiants en Acció ha volgut presentar dos candidats per tal de defensar la veu dels estudiants a la junta de polítiques.

En un context de molta competència, la companya Marta Galceran ha estat la persona més votada i per tant tindrà una de les dues places a la junta per a estudiants de grau. Estudiants en Acció vol agrair el suport de tots els estudiants que ens han fet confiança. Treballarem per tal de fer la millor feina possible en aquest òrgan, i per a vehicular totes les propostes, anhels i queixes dels estudiants de polítiques i defensar-les amb convicció.
Finalment, Estudiants en Acció vol animar a tots els estudiants a participar, a implicar-se a la universitat i els instituts. Ens refermem en el nostre model de sindicalisme estudiantil al servei dels estudiants i en defensa dels seus drets, en contraposició a aquells grups que es limiten a fer política a les universitats i realitzar actes públics amb personalitats mediàtiques. Restem convençuts que estant al costat i al servei dels estudiants, aquests ens renovaran la confiança per tal de que els representem i els defensem allà on toqui, una confiança que els estudiants de polítiques han renovat avui.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda