ACTUALITAT

No a la LEC

12 de nov. 2008

Avui dia 12 d'octubre s'ha aprovat la tramitació de la Llei d'Educació de Catalunya amb els vots afirmatius de PSC, ERC, ICV i CiU. Per aquest motiu, des d'ESTUDIANTS en ACCIÓ ens unim a la manifestació unitària convocada pel dijous dia 13 d'octubre a les 12h a Plaça Univeritat.

En motiu d'això des d'ESTUDIANTS en ACCIÓ informem: 
Barcelona, 10 de Novembre del 2008 
Benvolguts companys, 
des ESTUDIANTS en ACCIÓ, sindicat d’estudiants progressista, laic i català transmetem la nostra posició contrària a la proposta de Llei d’Educació de Catalunya (LEC), ja que pot arribar a destruir els valors en els quals creiem, lluitem i defensem; una educació pública i de qualitat, i a l’actual Pla de Bolonya. Per aquest motiu ESTUDIANTS en ACCIÓ ens unim a la manifestació i vaga unitària convocada pel dijous 13 de novembre a les 12h a Plaça Universitat de Barcelona. 
Des d’ ESTUDIANTS en ACCIÓ creiem que l’educació es un dret de tots/es i no un privilegi, que l’educació ha de disposar de tots els recursos necessaris per a poder donar bons resultats, ha de gaudir d’un bon finançament. Considerem insuficient la inversió econòmica en els centres públics. Tanmateix defensem la paraula i el vot del professorat i l’alumne de cada centre per defensar allò en el que creiem i no dels interessos d’uns quants els quals no pertanyen al món educatiu, no volem que s’ignorin i eliminin la figura educativa de les associacions, famílies, administració, pel que defensem una total democràcia a cada centre educatiu a l’hora de gestionar i prendre decisions. 
Recordeu, dijous 13 de novembre a les 12h a Plaça Universitat de Barcelona. 
L’educació és un dret de tots/es, lluitem per una escola pública i de qualitat! 

---
Clara Ferrer i Jorquera 
Secretària Nacional d’Instituts 
ESTUDIANTS en ACCIÓ

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda