ACTUALITAT

Un cop més, ESTUDIANTS en ACCIÓ defensa els teus drets

19 de set. 2008

La defensa dels drets de l’estudiantat és la principal funció de qualsevol sindicat d’estudiants i des d’ESTUDIANTS en ACCIÓ no hem deixat mai de fer-ho.

El passat dia 1 de setembre s’havia de realitzar un examen de macroeconomia I a la UB, segons el calendari establert pel consell d’estudis. La sorpresa dels i les alumnes fou majúscula quan, desprès d’estar una hora esperant, el professor arribà i els va informar que l’examen es posposava pels dies 12 i 15, perquè no el duia preparat.

ESTUDIANTS en ACCIÓ vam ser informats dels fets per diversos alumnes i ens vam mobilitzar per cercar una solució. Desprès de fer de mediadors entre els i les estudiants i la cap d’estudis, es va acordar una nova data d’examen que permetia, d’una banda seguir el ritme de les tasques administratives de la Facultat i de l’altra, permetre que l’alumnat pogués fer l’examen en condicions i que aquest no coincidís amb cap altre.

Un cop més, ESTUDIANTS en ACCIÓ hem demostrat que es pot comptar amb nosaltres per solucionar els problemes de l’estudiantat, perquè treballem, dia a dia, en la tasca fonamental de qualsevol sindicat: la defensa dels teus drets.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda