ACTUALITAT

Resultats definitius a la UB

16 d’abr. 2008

Un cop publicats els resultats definitius de les eleccions al Claustre de la Universitat de Barcelona, és el moment de les valoracions:

Estudiants en Acció hem perdut suport i això s’ha traduït amb una menor representació al Claustre de la nostra Universitat, passant de 17 a 5 representants, i per tant, la valoració no pot ser en cap cas positiva.

Creiem que els pobres resultats obtinguts en deuen a factors interns, principalment la manca de visualització de la tasca institucional realitzada en aquests últims dos anys i a un relleu generacional incomplet, problema al que s’enfronten totes les organitzacions estudiantils cíclicament. Malgrat tot, comptem amb cinc representants decidits i preparats, amb un bon programa i amb tota la il·lusió del món per continuar millorant les condicions d’estudi dels i les estudiants i per contribuir a la construcció d’un front institucional sòlid en l’àmbit estudiantil.

Des d’Estudiants en Acció prenem nota dels resultats i ens fem el ferm propòsit de treballar durament per recuperar un lloc preeminent en el moviment estudiantil de la Universitat de Barcelona, començant a partir d’ara mateix. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda