ACTUALITAT

Estudiants en Acció es consolida a les eleccions del claustre de la UPF

4 de març 2008

El passat 27 de febrer es varen celebrar eleccions al Claustre de la UPF. Aquestes eleccions han servit per a consolidar la presència d' ESTUDIANTS EN ACCIÓ en aquest òrgan, a més de consolidar el relleu generacional del sindicat a la UPF. 

En primer lloc, ESTUDIANTS EN ACCIÓ vol felicitar a tots els candidats que han estat escollits, i vol encoratjar-los a exercir correctament la seva responsabilitat. També vol felicitar a tots aquells que no han resultat escollits per haver-ho intentat i haver fet possible que el nombre de candidatures presentades aquesta vegada fos superior a ara fa 2 anys.

En segon lloc, ESTUDIANTS EN ACCIÓ    ha de lamentar novament la baixa participació dels estudiants a les eleccions. Aquesta vegada ha estat del 14,17%, 4 punts més baixa que el 2006. a més a més, hem de tenir en compte que només s'han celebrat eleccions a 6 facultats d'un total de 14, i això ens indica que a 8 facultats no s'han presentat prou candidats. Això implica no només que no s'hagin pogut celebrar eleccions a aquestes facultats, sinó que es donarà la situació que diverses facultats no tindran representants estudiantils que puguin defensar els interessos dels estudiants d'aquestes facultats. ESTUDIANTS EN ACCIÓ es compromet a fer tot allò que estigui al seu abast per a implicar més als estudiants a la UPF i a intentar d'apujar la seva participació formal i informal a la universitat.

Pel que fa als resultats obtinguts, aquests demostren que ESTUDIANTS EN ACCIÓ s'ha consolidat com una de les principals veus estudiantils a la UPF. Amb un total de 304 vots, ESTUDIANTS EN ACCIÓ és la tercera força més votada, malgrat presentar menys candidatures que d'altres entitats. Aquests excel·lents resultats s'han materialitzat en l'obtenció de 4 claustrals, 3 dels quals s'han obtingut a les facultats on més difícil és obtenir-ne, és a dir, Ciències Polítiques, Dret i Ciències Econòmiques i ADE. 

Així doncs, els representants dels estudiants catalans i progressistes durant els propers 2 anys al claustre de la UPF són l' Ignasi Bosch (Polítiques), en Maiol Sanaüja (Dret), en Pau Pujolàs (Econòmiques) i l' Hèctor Montero (Informàtica). Els seus llocs al claustre serviran d'altaveu de les necessitats i inquietuds de tots els estudiants de la UPF. Podeu contactar amb ells i fer-los arribar les vostres propostes a estudiants.enaccio@upf.edu. A més a més, la jornada va coincidir amb eleccions a la Junta d'Estudis de Polítiques, a la qual vam obtenir també representació mitjançant l' Aitor Pérez. Moltes felicitats a tots!

Amb les energies renovades i amb més empenta que mai, ESTUDIANTS EN ACCIÓ UPF continuarà treballant per a construir una UPF més propera i oberta als estudiants, i que respongui a les seves necessitats i voluntats. Un espai de lliure circulació de coneixement i de foment de l'esperit crític i renovador que necessita aquesta societat. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda