ACTUALITAT

Comença la campanya d'eleccions a la UPF

20 de febr. 2008

Ahir, dimarts 19 de febrer, va començar oficialment el periode de campanya per a les eleccions al claustre de la UPF. La campanya durarà fins dilluns 25 de febrer, dos dies abans de les eleccions, que seran el dia 27.

ESTUDIANTS EN ACCIÓ afronta aquestes eleccions amb forces i il·lusions. Les afronta amb la tranquil·litat de saber que la gent valorarà la feina feta els darrers dos anys a la UPF i no pas els cops d'efectes d'última hora. Les encara, també, amb l'orgull d'haver pogut presentar unes llistes amb candidats preparats i al servei dels estudiants, i no pas amb llistes fantasma. Les afronta, tanmateix, amb el coneixement que els òrgans de govern de les universitats, i molt en concret el Claustre Universitari, no són l'única forma de transformar la universitat ni de defensar els drets de l'alumnat, ni tampoc són prou democràtiques ni donen la representativitat que els estudiants mereixem. Entenem, doncs, la campanya i els resultats que treiem a les eleccions al claustre com una eina més al servei dels estudiants, i també una bona oportunitat per a donar-nos a conèixer als estudiants i al conjunt de la comunitat universitària.

L'inici del període de campanya fou inaugurat pels companys d' ESTUDIANTS EN ACCIÓ UPF  amb la col·locació de dues pancartes als edificis de Roger de Llúria i Jaume I del Campus de Ciutadella. Aquestes pancartes, demanant la confiança dels estudiants, es sumen a les altres tres ja col·locades en aquests recintes convidant a la participació i presentant els principis d' ESTUDIANTS EN ACCIÓ.

Des que es convocaren aquestes eleccions, ESTUDIANTS EN ACCIÓ  va crear un espai al seu web per tal d'informar a tots els visitants sobre el desenvolupament de la campanya.   No deixeu de visitar-lo!

A la UPF, ajuda'ns a reblar el clau! Vota ESTUDIANTS EN ACCIÓ!Junts construïm una UPF pública, catalana i de qualitat!

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda