ACTUALITAT

Clam d'estudiants i professors contra el document de bases de la LEC

14 de febr. 2008


 Aquest matí, desenes de milers de persones han secundat la jornada de vaga convocada per diversos sindicats de professorat i estudiants i han acudit massivament a les manifestacions convocades, totes molt concorregudes, en especial la de Barcelona. Les manifestacions han estat un èxit rotund i han enviat un missatge clar al Conseller Maragall: ha de retirar el document de bases i iniciar un debat en priofunditat amb tota la comunitat educativa, del qual haurà de sortir una altra proposta de document de bases per a la LEC.

ESTUDIANTS EN ACCIÓ vol felicitar a tots els convocants per l'èxit de les mobilitzacions i agraïr la resposta massiva que els estudiants han donat a les nostres convocatòries. La jornada d'avui ha estat tot un exemple de civisme i de mostra que tenim una comunitat educativa crítica i combativa. 

Després d'aquestes mobilitzacions, esperem que la conselleria recapaciti i retiri aquest document de bases, que professors i estudiants han denunciat avui com un atac frontal com l'ensenyament públic. En cas de no ser així, avui ha quedat palès que tenim molta força, i si és així  es tornaran a organitzar mobilitzacions.Per una educació pública, catalana i de qualitat. Trenquem la LEC!

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda