ACTUALITAT

Estudiants en Acció condemna el nou bloqueig al traspàs de beques a Catalunya

11 de gen. 2008

Avui tots els diaris relaten el fracàs de la reunió d'ahir de la cimera Estat-Generalitat de Catalunya. En aquesta reunió, l'Estat Espanyol novament bloquejà el traspàs de les beques d'estudis a la Generalitat de Catalunya.

En contra d'allò que estableix l'Estatut d'Autonomia de Catalunya al seu article 172 i allò que s'acordà a la darrera cimera Estat-Generalitat, el govern espanyol ha impedit novament l'assoliment  d'una de les demandes històriques del país, que afecta de forma molt especial als i les estudiants de Catalunya, com és el traspàs de beques. 

Des d'ESTUDIANTS EN ACCIÓ ja fa temps que mitjançant la nostra campanya hem exigit el traspàs de les competències en beques. Davant aquesta reivindicació justa els estudiants no ens desanimarem pas per una nova mostra d'intransigència espanyola, i seguirem treballant per a que els i les estudiants catalans  puguem decidir sobre els aspectes que afecten essencialment al nostre sistema educatiu. 

Així doncs, demanem al govern català valentia i coherència davant aquestes actituds espanyoles, i exigim al govern espanyol el compliment de la llei i l'acatament de les sentències del Tribunal Constitucional, entenent que això no és massa demanar. Els estudiants catalans no podem seguir tolerant aquest tracte discriminatori que rebem. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda