ACTUALITAT

ESTUDIANTS EN ACCIÓ s'adhereix a la Plataforma pel dret de decidir

21 de des. 2007

Aquesta setmana, la nostra entitat ha formalitzat el seu ingrés a la Plataforma pel dret de decidir(PDD), un espai de trobada de centenars d'entitat d'arreu del país de tots els àmbits, que tenen en comú la defensa del dret de decidir dels catalans i catalanes.

Des dels nostres inicis, ESTUDIANTS EN ACCIÓ sempre ha defensat un model de l'ensenyament català amb la màxima sobirania possible. Sempre hem entès que cal dotar-nos de les eines necessàries per tal de construir el millor marc per a l'àmbit educatiu possible. Aquest marc serà aquell que els i les catalanes decideixin.

Els estudiants tenim el dret de decidir quin ensenyament volem. És per això que la nostra entitat ha decidit adherir-se a la PDD, per tal d'enfortir-la i enriquir-la, i així possibilitar la suma d'esforços per tal d'apropar el dret de decidir a les aules i campus dels Països Catalans.

Així doncs, des d'aquest moment ESTUDIANTS col·laborarem en l'estructuració de la PDD allà on nosaltres tenim presència, i promocionarem la campanya de recollida de signatures Decideixo Decidir.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda