ACTUALITAT

Comprendre com funciona la UB, ara més fàcil gràcies a ESTUDIANTS EN ACCIÓ

28 de nov. 2007

Una de les grans dificultats que ens trobem totes i tots els qui volem participar a les nostres universitats, és la dificultat per a comprendre l'organització institucional de les nostres universitats, i molt en concret l'estructura, funcionament i funcions dels òrgans de govern d'aquestes.

A  ESTUDIANT EN ACCIÓ  tenim un compromís ferm amb la participació, a les institucions i als òrgans de govern, entenent que aquesta tasca és totalment compatible amb la mobilització i la lluita al carrer. Però no ens comformem amb participar en els òrgans, sinó que també volem apropar-los a l'alumnat del nostre país. Volem que els i les estudiants coneguin més i millor les eines que tenim per a participar a les universitats i els instituts, i volem que això els animi a un major interès i motivació, i que aquests acabin derivant en més participació estudiantil.

Per tot plegat, els companys d'ESTUDIANTS a la UB han elaborat una presentació, que pretén ser una eina de referència per al jovent que estigui interessat en conèixer el funcionament de la UB. Esperem que us resulti com més útil millor. 

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda