ACTUALITAT

17-N, dia de l'Estudiant

13 de nov. 2007

Com molts sabeu, el proper 17 de novembre és el dia internacional de l'estudiant. És una data idònia per tal que tots aquells que estudiem reflexionem en profunditat sobre les condicions en les quals ens trobem i analitzem el futur que ens prepara l'actual sistema educatiu, tant a nosaltres com a les generacions futures.

En aquest context, arreu del món s'acostuma a aprofitar aquesta diada per a la realització de mobilitzacions que reclamin els nostres drets i exigeixin als nostres governants la seva protecció.

Al nostre país, hi ha convocades mobilitzacions arreu del territori. La més sonada és la manifestació que, convocada per la Plataforma Mobilitzadora Unitària en Defensa de la Universitat Pública (PMDUP), recorrerà els carrers de Barcelona sortint de la plaça Universitat el proper 15 de novembre a les dotze. En aquesta plataforma la nostra organització no hi és, donat que els membres d'aquesta estimaren no deixar-nos participar, malgrat anomenar-se unitària. Tot i això, som molts els militants d'ESTUDIANTS EN ACCIÓ els qui a títol individual a partir de les nostres assemblees de facultat, hem volgut participar en l'organització de les mobilitzacions, i hem demostrat sense dubte el nostre compromís amb la universitat pública.

Per tot plegat, i tot i lamentar les actituds excloents i de boicot que patim i patirem, ESTUDIANTS EN ACCIÓ crida a la participació dels i les estudiants del país en les mobilitzacions que es duran a terme, tot demostrant el nostre compromís amb els estudiants i amb el país.

Ningú ens aturarà en la lluita per la consecució d'un ensenyament públic, laic, català i de qualitat.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda