ACTUALITAT

Apunta't al seminari sobre la Renda Bàsica

25 de set. 2007

Ja és obert el període per a apuntar-se al seminari que ESTUDIANTS en ACCIÓ, en col·laboració amb la Xarxa Renda Bàsica, durà a terme durant els dies 12, 14, 15, 19 i 21 de novembre de 15 a 17 hores sobre la proposta de Renda Bàsica a la Facultat de Ciències Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Barcelona.

El preu del curs serà indubtablement popular: 15 euros  el preu general, i 10 per a membres d'ESTUDIANTS en ACCIÓ i la Xarxa Renda Bàsica. I a més a més, el seminari serà convalidable per 1'5 crèdits de lliure elecció!

Si voleu inscriure-us al Seminari, podeu fer-ho mitjançant un ingrés bancari al número de compte 2081-0249-58-0000028349, tot indicant el vostre nom. Envieu-nos també un correu confirmatori a estudiants@estudiantsenaccio.cat. El termini d'inscripció es tancarà el 5 de novembre.

Finalment, us recordem que podeu descarregar-vos ja la introducció al seminari i el programa, així com el díptic del curs.

El seminari estarà dirigit pel president de la Xarxa Renda Bàsica i professor de la Facultat, Daniel Raventós, i comptarà amb intervencions d'aquest i d'altres membres de la Xarxa com Antoni Domènech, Maria José Añón, Jordi Arcarons i Jaume Saura.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda