ACTUALITAT

300 anys després, estudiant revolta’t!

25 d’abr. 2007


Avui 25 d’abril, fa 300 anys de la batalla d’Almansa on els valencians perguèrem les nostres llibertats com a poble i com a país. Aquesta data coincideix en l’intent de tancament de TV3 al País Valencià  per part del PP.


Els estudiants, que veiem l’actual sistema educatiu espanyol com una barrera front les nostres necessitats, reclamem que volem garaties socials a un país lliure i sobirà. D’aquesta manera els militants d’Estudiants en Acció al País Valencià han deplegat senyeres i estelades de diversos centres educatius d’arreu el país.

A l’IES Sant Vicent Ferrer de València van haver pressions per part d’alguns individus del carrer que entraren a queixar-se per la presència de la senyera al balcó del centre. Front a les reaccions d’uns pocs, van ser deplegades estelades per dins el recinte i va fer-se una cercavila dins el centre a ritme de dolçaina i tabal.


Ademés, Estudiants en Acció passarà en els pròxims dies a aquest centre el DVD Ja en tenim prou.L’IES Joan Fuster també fou partícep fent muixerangues per part d’alguns membres de la Muixeranga de Sueca i la música valenciana va ser ficada per megafonia durant tot el dia.

Aquest és un pas endavant cap a la recuperació del país on els estudiants tindrem un marc d’estudis públic i en català, un país lliure d’home i dones lliures.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda