ACTUALITAT

Estudiants en Acció - UPF crida al boicot a l'empresa OCE per reclamar un millor servei

15 de febr. 2007


Davant la deficiència del servei de reprografia que Océ ofereix a la Universitat Pompeu Fabra, Estudiants en Acció-UPF ha endegat aquesta setmana una campanya contra aquesta empresa privada que ofereix els seus serveis a la Universitat.

Durant les següents setmanes, es podran veure cartells en tots els edificis de la UPF, on es plantegen els problemes que Océ provoca als estudiants de la UPF, les solucions que proposa Estudiants en Acció, i consells efectius per al boicot a Océ, que s'espera que serveixin a la empresa per replantejar-se la qualitat del servei que ofereix als estudiants de la UPF.

Estudiants en Acció, per exemple, proposa "fer fotocòpies a altres copisteries" o "guardar els treballs en un llapis USB per imprimir-los a casa". El sindicat exigeix a Océ i a la UPF, per exemple,  que el servei de reprografia sigui "propi de la Universitat, amb personal becari" per a ajudar a la compatibilització de feina i estudis, o que es "publiquin els apunts a internet" per tal que els estudiants se'l puguin imprimir on vulguin i evitar l'actual situació d'exclusivitat i monopoli de la qual gaudeix Océ.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda