ACTUALITAT

Estudiants en Acció celebra el seu primer aniversari i escull nou Portaveu Nacional

27 de febr. 2007


El passat diumenge 25 de febrer Estudiants en Acció va celebrar el seu primer aniversari a nivell nacional amb un dinar de germanor obert a la militància al Casal Jaume I de Sueca amb una xerrada posterior on es va parlar sobre el present i el futur de l'organització.

Coincidint amb aquest fet, es va fer saber que la fins ara Portaveu Nacional, Marta Vilalta, havia renunciat feia pocs dies al càrrec per motius laborals, i que es proposava com a nou Portaveu Nacional a Joan Hornos, que haurà de ser ratificat a la propera Coordinadora Nacional que tindrà lloc d'aquí un mes.

Joan Hornos havia estat fins ara Coordinador del País Valencià  i és estudiant de batxillerat.  El portaveu en funcions ha declarat que "és un orgull ésser el nou Portaveu Nacional. A més, el fet que sigui estudiant d'institut i del País valencià demostra que aquest és un projecte de Països Catalans on cap territori és més important i on es treballa tant des d'universitats com des d'instituts".

Per la seva part, el secretari d'organització, Alexandre Figueres, seguirà un any més en el càrrec i ha declarat que "la gent ha pensat en el Joan per la seva bona tasca al País Valencià, i malgrat la seva joventut ha demostrat una implicació admirable". El sindicat ha remarcat que amb les noves tecnologies no serà complicat estar coordinats entre executives, com de fet ja passava fins ara.

L'acte va acabar amb un torn obert de paraules i un petit debat, on va quedar clar que amb les idees i ganes de la gent, hi ha sindicat per molts anys.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda