ACTUALITAT

El nou edifici de Relacions Laborals de la UB es farà al Campus Diagonal

13 de febr. 2007


Una de les reivindicacions històriques dels estudiants de Relacions Laborals de la UB ha estat sempre que es fes un trasllat de l'ensenyament degut al mal estat de l'edifici actual i que la nova ubicació de l'ensenyament fos al Campus Diagonal, junt amb els altres ensenyaments de la Facultat de Dret.

Aquesta nova ubicació, que s'arrossega des de fa anys, i que ha comptat amb innombrables canvis i propostes, sembla que finalment ha arribat a una conclusió definitiva.

La proposta que s'havia fet els últims anys, amb l'oposició tova o acceptació resignada per a l'ubicació del nou edifici - ja construït - era a Nou Barris, prop d'Heron City, en uns terrenys cedits per l'Ajuntament, molt mal comunicats i aïllats dels serveis bàsics per a estudiants i de la resta de la comunitat universitària.

A finals del curs passat, el Cap d'Estudis i membres del Consell d'Estudis de Relacions Laborals, amb un membre d'Estudiants en Acció al capdavant, van reunir-se amb el rector Marius Rubiralta, on aquest va comprometre's públicament a que si el nou edifici de Nou barris no reunís els mínims d'espai que Bolonya exigeix per a fer docència, buscaria una alternativa i no es faria el trasllat.

Finalment ha estat així, i el rector ha complert amb la paraula donada, i en el Consell de Govern del 13 de febrer va anunciar que es modificava el Pla Urbanístic de la UB per tal d'encabir Relacions Laborals a la Facultat de Dret.
Aquesta tant esperada notícia trigarà a fer-se realitat, ja que cal edificar de nou aquella zona i això no serà fins d'aquí uns cinc anys com a mínim ja que cal aprovar un pla director d'obres per a tot el Campus Diagonal.

Tanmateix, i encara que els estudiants de Relacions Laborals haurem de passar uns anys més en un edifici que no compleix els estàndards de qualitat, val més això, ja que és un edifici cèntric, que fer un canvi gairebé definitiu i que hagués suposat sortir del foc per caure a les brases.

La UB ha dit que l'edifici de nou barris serà destinat altres usos, com ara oficines i l'arxiu de la universitat.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda