ACTUALITAT

Recollida de signatures per un transport públic assequible als estudiants

11 de nov. 2006Estudiants en Acció engegarà a partir de dilluns 13 una campanya de recollida de signatures per tal de sol·licitar a l'ATM mesures a fi que els estudiants de la UAB tinguin el transport públic més barat, donades les especials circunstàncies que afecten aquestes parades de FGC i RENFE, on només hi baixa gent de la comunitat universitària en molts casos provinents de la corona tarifària 1 (Barcelona) o de la 3 (Terrassa), havent en tots dos cassos de pagar per dues zones a l'anar a estudiar, i que en el millor dels casos suposa un increment de 396€ anuals.

Estudiants en Acció sol·licita que es prenguin les mesures tècniques adients per tal que als membres de la UAB se'ls cobri una sola zona tarifària vinguin d'on vinguin, ja sigui manipulant les màquines validadores de bitllets de la UAB o creant una targeta específica dita T-Autònoma, en un primer pas per assolir la completa gratuïtat del transport pels joves.

Des d'Estudiants en Acció es considera que aquesta demanda té un cost econòmic perfectament assumible i que demostaria la bona voluntat de les administracions públiques de caminar en un futur vers l'objectiu de l'absoluta gratuïtat.

Les dates de recollida de les signatures seran els dies 13-14-15-17 i 20 de novembre a la Pl. Cívica de la UAB, tot i que no es descarta allargar-la fins mitjans de desembre.

Podeu trobar més informació fent clic aquí.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda