ACTUALITAT

Bolonya? No era això companys

11 de nov. 2006


El proper dia 16 de novembre es celebra a Barcelona una manifestació en contra el Pla Bolonya a les 12 hores a la Pl. Universitat.

A nivell d'Instituts, Estudiants en Acció portarà bloc propi amb el lema "Bolonya? No era això companys" i convoca els estudiants de secundària i batxillerat a fer vaga i afegir-s'hi.

El lema respon a la idea de que calia fer una convergència europea a nivell universitari, però que els aspectes principals de l'actual proposta desvirtuen aquesta idea al supeditar-la a una elitització de les universitats a causa dels crèdits ECTS acompanyats d'una insuficienciència financera i competencial de la Generalitat a l'hora de poder donar beques i una clara mala política per part dels diferents governs d'Espanya.
Aixo, junt amb altres qüestions que s'estan duent a terme malament, és el que genera el nostre rebuig al Pla Bolonya i no la idea de la convergència europea en si mateixa.

La manifestació de Barcelona començarà a les 12 hores a la Pl. Universitat i baixarà per Via Laietana fins a Pla de Palau, on es llegirà un manifest i es donarà per finalitzada la manifestació.

Al País Valencià, els membres d'Estudiants en Acció d'Instituts també s'afegiran a la manifestació convocada pel mateix motiu a les 12 h a la Facultat de Geografia i Història de la  UV. 

Podeu trobar més informació  aquí  i aquí.


Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda