ACTUALITAT

Sols als òrgans de govern

10 d’oct. 2006

Avui a la UB s'ha celebrat una reunió de la Comissió de Política Lingüística i una altra de la Comissió Acadèmica. En una hem estat absolutament sols com a estudiants i en l'altre només hem gaudit de la companyia d'un altre estudiant durant 25 minuts d'una sessió de tres hores.

Aquests fets no són aïllats i fa temps que són una pràctica habitual de la resta de sindicats estudiantils, que no assisteixen mai als òrgans de govern de la UB excepte als claustres (celebrats cada cinc mesos aproximadament), assolint el seu punt més greu en l'últim consell de govern del juny, on Estudiants en Acció va ser l'únic sindicat d'estudiants present, amb l'agreujant que es debatia un acord assolit per altres sindicats en l'anterior "legislatura" amb el rector i que va perillar la seva aprovació per un marge molt petit.

No entenem perquè es presenten a les eleccions si no pensen participar dels òrgans de govern, ni entenem aquesta actitud de queixar-se contínuament si no són presents quan es comencen a gestar projectes.

Des d'aquestes línies demanaríem a les altres associacions amb presència al claustre que vinguin a fer-nos "companyia" en aquests òrgans de govern (si no tots, al menys algun representant de cada associació) i complir amb els compromisos assolits davant l'estudiantat.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda