ACTUALITAT

Prohibició de manifestació en campanya electoral?

25 d’oct. 2006Davant la prohibició de qualsevol tipus de manifestació durant la campanya electoral al Parlament de Catalunya dictaminada per la Junta Electoral de Barcelona, i que ha vingut motivada arrel d'una manifestació del "Sincato de Estudiantes", Estudiants en Acció:

  • Mostra el seu absolut desacord amb aquesta prohibició, que vulnera els drets fonamentals de les persones. 
  • No comprèn la decisió, ja que en campanya electoral els moviments socials tenen dret a expressar les seves opinions i posicionaments igual que ho poden fer els particulars o els partits polítics, que també són societat civil. Diferent fora que fos la jornada de reflexió.

Pel que fa a la manifestació d'estudiants en si convocada per avui pel Sindicato de Estudiantes, Estudiants en Acció  denuncia que s'atorguin una amplia representativitat quan no tenen pràcticament cap representant a les universitats catalanes, i que els mitjans de comunicació no indaguin en aquesta qüestió mai.

D'altra banda, tot i que comparteixen els motius de la protesta, Estudiants en Acció considera que és una mobilització que no s'enmarca dins de cap finalitat concreta a curt termini i només busca protagonisme mediàtic mitjançant una acció repetida cada vegada que hi ha eleccions i que bàsicament constitueix la seva única activitat en pro dels drets dels i les estudiants.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda