ACTUALITAT

Estudiants en Acció protesta per la manca d'inversió i beques davant Pedro Solbes

2 d’oct. 2006
Avui 2 d’octubre, Estudiants en Acció-UB, en un acte conjunt amb la FNEC, ha desplegat una pancarta davant la comitiva del ministre espanyol Pedro Solbes, que anava a fer una conferència a la Facultat d’Econòmiques de la UB convidat pel seu degà.

A la pancarta s’hi podia llegir “Catalunya: 20% d’universitaris, 9% de beques estatals. Estudiants Catalans: rics o enganyats?” 


A més de la pancarta, militants de les dues organitzacions han repartit butlletes informatives per tal que l’estat compleixi el que marca l’Estatut de Catalunya en inversions, començant per no discriminar econòmicament els estudiants d’aquí.

Estudiants en Acció ha anat seguint la comitiva encapçalada pel senyor Solbes fins assegurar-se que tant ell com tothom que anava a l’acte l’ha llegida i ha rebut la informació-denúncia, en una acció de protesta pacífica i respectuosa en tot moment però des de la fermesa que els estudiants catalans no poden seguir callats davant l’espoli i la discriminació a la que els sotmet Espanya, igual que fa amb la resta de catalans.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda