ACTUALITAT

Estudiants en Acció estrena nova web

10 de set. 2006


Estudiants en Acció estrena avui nova web.

Després de mesos de feina, per fi ha estat acabada. Es tracta d'un portal que pretén oferir la màxima informació possible als estudiants de la manera més senzilla i intuitiva que es pugui, alhora que un canal perquè ens feu arribar les vostres suggerències i consideracions.

Per això si exploreu la nostra web, veureu que el menú sempre és visible i és possible accedir a quasi totes les seccions des d'ell.

Com a seccions destacades trobareu "Presència i Actuacions", des d'on podreu accedir a les adreces dels nostres locals a les universitats, al llistat de notícies referents només a una universitat o podreu veure qui són els vostres representants  a cada facultat tant per a la Junta com per al Claustre, informació des de la qual també podreu accedir des d'on posa "Els teus representants".

Al menú "El sindicat" trobareu tota la informació relativa a nosaltres i que pensem, documentació, etcètera....

Cal destacar també la secció "Serveis", amb els serveis jurídics i el tauler d'anuncis. Esperem poder anar ampliant aquesta secció cada cop amb més opcions de tal manera que no la web no esdevingui sols una eina per donar-nos a conèixer si no en la qual hi pogueu trobar serveis directes.

Al menú de la dreta trobareu les campanyes i els enllaços. Pel que fa les "Campanyes", les anirem canviant segons en fem de noves. Per ara tenim la "Campanya LOU", en la qual ens podeu ajudar des d'aquesta mateixa web enviant un mail de suport a les esmenes que hi hem fet.

Per últim, dir que com és evident actualitzarem constantment la web amb totes les notícies referents al món estudiantil. I per tant us convidem a vistar-nos periòdicament per estar al cas del que passa en temes que ens afecten a tots els estudiants d'aquest país.

Esperem que sigui del vostre grat i utilitat.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda