ACTUALITAT

Condemna a l'atac patit per ULD

20 de maig 2006


El proppassat dijous dia 18 de maig, la seu d'ULD (Universitarios Liberal Demócratas) a la UPF va ser atacada i destrossada per individus no identificats.

Malgrat l'abisme ideològic que ens separa d'aquesta gent, condemnem l'atac, ja que considerem que a l'espanyolisme i a la manca de respecte per les cultures i nacions sense estat se les venç amb arguments i amb les urnes, a cop de vot, no de garrot.

De la mateixa manera que fins ara, malgrat defensar idees al nostre entendre poc respectuoses vers el fet nacional català, no empren com a organització la violència contra altres organitzacions (al menys que en tinguem constància), els altres tampoc l'hem d'usar, com a demòcrates que som.

Per tant, ens reafirmem en la condemna a l'atac.

I aprofitem també per demanar a ULD, ja que vol democracia, que no faci més xerrades com la que farà pròximament a la UB amb gent més aviat poc demòcrata, que utilitzen la universitat per crear confrontació, trencant l’espai de diàleg i convivència que significa la universitat, criminalitzant les associacions d’estudiants amb una ideologia diferent a la seva i atacant el català tot defensant un fals bilingüisme (imposició clara del castellà).
Per que el que allà es farà disfressat de llibertat d'expressió també és un atac contra la democràcia i les llibertats del poble català, que  està compost (per si no ho saben) per persones (entre les quals milions d'estudiants) amb drets.

Des d'Estudiants en Acció ignorarem l'acte de dijous vinent donant un aire de normalitat democràtica a la universitat, que és com ha de ser, i deixant en mera anècdota el pas de certa gent per les nostres aules, esperant que no ataquin amb mentires i difamacions tots aquells que pensen diferent i defensem la cultura catalana.

Sense comentaris encara

Publica un comentari a l'entrada

Més Notícies
Facebook
Twitter
Vídeos
Agenda